Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix3.8g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Selleri, annos 50g13g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Palsternakka 13g8kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g419kcal26.8g43.4g13.8g6.6g
Valittu annoskoko502g209kcal13.4g21.7g6.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna251g105kcal6.7g10.9g3.5g1.7g
Arvot/100g100g42kcal2.7g4.3g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619