Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g250g275kcal57.5g0g4.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)156g133kcal1.6g5.5g10.9g0g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g28g123kcal1.5g1.2g12.5g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g1105kcal123.2g20.2g56g2.4g
Valittu annoskoko503g553kcal61.6g10.1g28g1.2g
Annoskoko puolitettuna251g276kcal30.8g5.1g14g0.6g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235868