Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g188g107kcal2.6g23.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g581kcal29.6g47.4g29.6g0g
Valittu annoskoko503g290kcal14.8g23.7g14.8g0g
Annoskoko puolitettuna251g145kcal7.4g11.9g7.4g0g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250