Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2500g877kcal115.5g48.8g7.5g62.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1000g240kcal18g30g5g19g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Mozzarella light300g480kcal60g1.5g27g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g1000g700kcal20g33g52g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10040g5690kcal432.6g241.6g297.4g180.2g
Valittu annoskoko5020g2845kcal216.3g120.8g148.7g90.1g
Annoskoko puolitettuna2510g1422kcal108.2g60.4g74.4g45.1g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137147