Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g250g798kcal21.5g170.2g3.8g17.5g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g250g906kcal18.8g190.6g6.2g8.5g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan375g1314kcal31.5g285.3g0.4g3.8g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g140g168kcal3.5g8.4g12.6g2.1g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkoviini kuiva 876g600kcal2.7g5.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2503g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10040g8340kcal171.6g1377.2g98.4g84.2g
Valittu annoskoko5020g4170kcal85.8g688.6g49.2g42.1g
Annoskoko puolitettuna2510g2085kcal42.9g344.3g24.6g21.1g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275