Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2997g4196kcal154.6g838g20.4g101.9g
Purjosipuli 375g86kcal6.8g9g0.7g7.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen749g150kcal4.5g28.5g2.2g10.5g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 899g2712kcal191.8g6g215.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10040g14287kcal715.4g1763g478.2g240.6g
Valittu annoskoko5020g7144kcal357.7g881.5g239.1g120.3g
Annoskoko puolitettuna2510g3572kcal178.9g440.8g119.6g60.2g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311