Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka834g1168kcal191.9g0g41.7g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 334g418kcal70.1g0g15g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1001g240kcal18g30g5g19g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss147g573kcal17.6g70.5g25g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)67g174kcal8.7g8g12g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1669g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g668g567kcal9.3g29.4g46.7g2g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g167g167kcal5g4.2g90.1g0g
Voi 134g969kcal1.6g0.5g108.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10040g8551kcal644.4g285.2g688g42.6g
Valittu annoskoko5020g4275kcal322.2g142.6g344g21.3g
Annoskoko puolitettuna2510g2138kcal161.1g71.3g172g10.7g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653