Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g153g536kcal9.2g116.4g2.6g3.1g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1801g691kcal18g124.3g3.6g45g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha721g1196kcal136.9g0g72.1g0g
Basilika, tuore 18g4.9kcal0.6g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)901g414kcal28.8g43.2g13.5g0g
Kananmuna kuoreton 198g283kcal24.8g0.6g20.3g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss135g453kcal29.7g0.1g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10044g7253kcal500.6g586.8g300.8g103g
Valittu annoskoko5022g3626kcal250.3g293.4g150.4g51.5g
Annoskoko puolitettuna2511g1813kcal125.2g146.7g75.2g25.8g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309796