Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Purjosipuli 801g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40.1g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.4g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 1603g1725kcal135.1g224.4g5.6g112.2g
Persilja 200g55kcal2.8g2.2g0.4g16g
Ruohosipuli 80g18kcal1.1g1.4g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10048g5141kcal326g537.8g118.4g304g
Valittu annoskoko5024g2571kcal163g268.9g59.2g152g
Annoskoko puolitettuna2512g1285kcal81.5g134.5g29.6g76g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910