Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2638g476kcal14.8g65.9g10.6g18.5g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio168g369kcal13.4g43.6g12.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g999g2798kcal189.8g0.3g219.8g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10048g7646kcal436g219.6g526g37g
Valittu annoskoko5024g3823kcal218g109.8g263g18.5g
Annoskoko puolitettuna2512g1912kcal109g54.9g131.5g9.3g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965