Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2640g477kcal14.8g66g10.6g18.5g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio168g370kcal13.4g43.7g12.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1000g2800kcal190g0.3g220g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10056g7652kcal436.4g220g526.4g37g
Valittu annoskoko5028g3826kcal218.2g110g263.2g18.5g
Annoskoko puolitettuna2514g1913kcal109.1g55g131.6g9.3g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965