Borssikeitto kasviksista

Kuori ja pieni tuoreet punajuuret.

Lisää porkkana ja kaali.

Laita kattilaan kasvisliemikuutio ja noin 7 dl vettä sekä ruokalusikallinen punaviinietikkkaa (ja hieman säilykepunajuurien lientä).

Lisää teelusikallinen rosmariinia ja toinen timjamia
Keitä niin kauan, että ainekset ovat pehmenneet.

Voit myös soseuttaa keiton sauvasekoittimella.

Tarjoa keitto vaikka lisäämällä ruokalusikallinen kevyttä ruokakermaa tai pippuriruokakermaa smetanan sijasta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 805 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 94g36kcal0.9g6.5g0.2g2.3g
Valkokaali keräkaali 63g17kcal0.7g2.5g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.1g8.8kcal0.3g0.3g0.8g0.1g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1006g176kcal5.8g28.6g2.6g11.4g
Valittu annoskoko503g88kcal2.9g14.3g1.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna252g44kcal1.5g7.2g0.7g2.9g
Arvot/100g100g18kcal0.6g2.8g0.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337337