Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 187g34kcal1g4.7g0.7g1.3g
Purjosipuli 62g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%31g78kcal4.7g1g6.2g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g9g5.4kcal0.2g0.8g1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g16g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g408kcal16.4g26.2g26.6g6g
Valittu annoskoko504g204kcal8.2g13.1g13.3g3g
Annoskoko puolitettuna252g102kcal4.1g6.6g6.7g1.5g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977