Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g52g88kcal9.9g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka34g3.7kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)122g49kcal2.1g10g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g3.4g10kcal0.5g0.1g0.8g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g78g32kcal1.1g6.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1007g385kcal29.2g37g12.8g1.6g
Valittu annoskoko504g192kcal14.6g18.5g6.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna252g96kcal7.3g9.3g3.2g0.4g
Arvot/100g100g38kcal2.9g3.7g1.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280934