Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1166g888kcal21.9g180.8g2.3g11.7g
Porkkana 583g191kcal3.6g32.4g1.2g14.9g
Sipuli 233g71kcal2.9g11.2g0.5g4g
Paprika keltainen 117g35kcal1.1g5.9g0.2g2.3g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)700g910kcal126g15.4g42.7g0.7g
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi18g58kcal0.8g2.6g4.9g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g233g373kcal18.7g11.7g28g3.5g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g233g397kcal8.2g12.8g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10066g5843kcal366.4g545.6g229.6g74.2g
Valittu annoskoko5033g2922kcal183.2g272.8g114.8g37.1g
Annoskoko puolitettuna2517g1461kcal91.6g136.4g57.4g18.6g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311964