Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 2400g547kcal13.4g82.8g7.2g33.6g
Paprika punainen 1200g351kcal11.3g54g4.8g22.8g
Chili paprika punainen180g72kcal3.6g16.2g0g0g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 15g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Väkiviinaetikka 150g50kcal0g0.8g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g990g3861kcal0g970.2g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10068g10008kcal72.8g2283.2g26g122.4g
Valittu annoskoko5034g5004kcal36.4g1141.6g13g61.2g
Annoskoko puolitettuna2517g2502kcal18.2g570.8g6.5g30.6g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126