Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g133g147kcal30.7g0g2.4g0g
Valkopippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.9g8.2kcal0.6g0.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g133g40kcal1.3g8g0.3g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g120g40kcal3.4g6.5g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g60g10kcal1.2g0.8g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima20g78kcal5.8g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g764kcal86g30.8g32.4g0g
Valittu annoskoko504g382kcal43g15.4g16.2g0g
Annoskoko puolitettuna252g191kcal21.5g7.7g8.1g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953