Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 243g833kcal24.7g170g2.9g8.5g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 37g265kcal0.3g0.1g29.9g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa19g56kcal4.3g0g4.3g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g149g75kcal4.5g6g3.7g0g
Ruohosipuli, tuore7.5g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g2600kcal78.6g357.2g90g17.2g
Valittu annoskoko504g1300kcal39.3g178.6g45g8.6g
Annoskoko puolitettuna252g650kcal19.7g89.3g22.5g4.3g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238