Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 76g261kcal7.8g53.3g0.9g2.7g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g29g31kcal1.7g4.4g0.7g4.8g
Sokeri 25g102kcal0g25.2g0g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g53g243kcal0.3g0.3g26.9g0g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8.1g0.2g6.6g0g
Mustikka metsä- 105g46kcal0.5g6.7g0.6g3.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 117g75kcal3.7g5.6g4.1g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g2.9g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1967kcal44.6g249.2g83.2g22g
Valittu annoskoko504g984kcal22.3g124.6g41.6g11g
Annoskoko puolitettuna252g492kcal11.2g62.3g20.8g5.5g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520