Hollantilainen suklaakakku

HOLLANTILAINEN SUKLAAKAKKU (20 KAPEAA PALAA)

KAKUN VOI TEHDÄ JO VIIKON ENNEN TARJOILUA, KOSKA NÄIN KAKUN MAKU PARANEE JA SÄILYY HYVIN VIILEÄSSÄ
TÄMÄN KAKUN KANSSA SUOSITTELEN TARJOILEMAAN VATKATTUA KUOHUKERMAA, JOTA EI OLE MAUSTETTU LAISINKAAN.

IRTOPOHJAKAKKUVUOKA 26 CM VOIDELTUNA

200 GR TUMMAA SUKLAATA JA
200 GR VOITA/ MARGARIINIA -SULATETAAN KATTILASSA MIEDOLLA LÄMMÖLLÄ PARI KERTAA SEKOITTAEN.

3 MUNAA JA
2,5 DL SOKERIA VATKATAAN ILMAVAKSI VAAHDOKSI JA
3 DL VEHNÄJAUHOJA SEKOITETAAN VAAHTOON.

KAADA SUKLAA-RASVA-SEOS TAIKINAAN JA SEKOITA SE SILEÄKSI.

KAADA TAIKINA VUOKAAN JA PAISTA 175 ASTEISESSA UUNISSA N. 30 MIN.
HUOM! ÄLÄ PAISTA KAKKUA TÄYSIN KYPSÄKSI, SEN KESKUSTAN KUULUU OLLA KOSTEA.

JÄTÄ PAISTETTU POHJA VÄHÄKSI AIKAA VUOKAAN RAUHOITTUMAAN JA IRROITA MYÖHEMMIN.

LAITA JÄÄHTYVÄN KAKUN PÄÄLLE JOTAIN TASAISTA(ESIM.

LEIKKUULAUTA) ,JOTTA SIITA TULEE TASAINEN.

KAKUN KUORRUTUS:
KUUMENNA MIEDOLLA LÄMMÖLLÄ
25 GR RASVAA
150 GR TUMMAA SUKLAATA JA
1 DL KUOHUKERMAA.

-SEKOITA TASAISEKSI JA JÄÄHDYTÄ HIUKAN AIKAA.

LEVITÄ KUORRUTUS TASAISEKSI JA ANNA SEN VALUA REUNOILLE.

OTA KAKKU LÄMPIMÄÄN PARI TUNTIA ENNEN TARJOILUA

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 63 grammaa

Cartsa81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g141g752kcal6.9g73.2g45.1g0g
Voi 91g657kcal1.1g0.4g73.6g0g
Sokeri 86g347kcal0g85.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu72g91kcal8g0.2g6.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 79g269kcal8g54.9g0.9g2.7g
Kuohukerma,valio,2dl36g123kcal0.7g1.1g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g4479kcal49.4g430.4g277.6g5.4g
Valittu annoskoko504g2240kcal24.7g215.2g138.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna252g1120kcal12.4g107.6g69.4g1.4g
Arvot/100g100g445kcal4.9g42.7g27.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168213