Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 32g71kcal5g0.2g5.7g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g158g186kcal27.2g2g6.9g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 113g48kcal0.4g4.6g0g0g
Lanttu 45g13kcal0.4g2.1g0.1g0.8g
Ruusukaali 56g14kcal0.8g1.1g0.3g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g721kcal69g30.6g26.6g9g
Valittu annoskoko504g361kcal34.5g15.3g13.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna252g180kcal17.3g7.7g6.7g2.3g
Arvot/100g100g72kcal6.8g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959