Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)422g194kcal13.5g20.3g6.3g0g
Ohrasuurimo 72g231kcal5.9g45.3g1.4g5.5g
Kauralese 8.4g30kcal1.5g3.9g0.7g1.5g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g912kcal41.8g139g16.8g14g
Valittu annoskoko504g456kcal20.9g69.5g8.4g7g
Annoskoko puolitettuna252g228kcal10.5g34.8g4.2g3.5g
Arvot/100g100g91kcal4.1g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993