Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto169g506kcal37.1g0g40.5g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g2.3g19kcal0g0g2.3g0g
Paprika punainen 108g32kcal1g4.9g0.4g2.1g
Parsakaali pakaste Rainbow203g41kcal6.1g4g0g5.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g23g36kcal0.5g0.9g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1267kcal89.4g19.6g93.2g14.4g
Valittu annoskoko504g634kcal44.7g9.8g46.6g7.2g
Annoskoko puolitettuna252g317kcal22.4g4.9g23.3g3.6g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235