Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g89g114kcal3.7g4.5g8.9g0g
Auringonkukansiemen 75g446kcal17.3g9.5g37.1g4.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 45g304kcal12.1g3.1g26.1g5.5g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale38g23kcal3.8g1.9g0.1g27.4g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g45g217kcal11g15g13g12.8g
Fiber husk (1rkl=10g)7.5g0.8kcal0.1g0g0g6.4g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g15g56kcal2.7g6.6g3.3g1.6g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki99g55kcal8.4g5g0.2g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g2693kcal139.6g97.2g194.4g116.4g
Valittu annoskoko504g1347kcal69.8g48.6g97.2g58.2g
Annoskoko puolitettuna252g673kcal34.9g24.3g48.6g29.1g
Arvot/100g100g267kcal13.9g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415