Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 138g517kcal20g78.7g10.1g13.8g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g86g276kcal1.5g0g30.2g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g17g60kcal2.4g9.7g1.2g1.9g
Leivinjauhe 8.6g15kcal0.4g3.3g0g0g
Sokeri 147g596kcal0g146.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu107g135kcal11.8g0.3g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g3198kcal72.2g477.2g102.2g31.4g
Valittu annoskoko504g1599kcal36.1g238.6g51.1g15.7g
Annoskoko puolitettuna252g799kcal18.1g119.3g25.6g7.9g
Arvot/100g100g317kcal7.2g47.3g10.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352241