Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 23g51kcal3.2g0.4g4.1g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Pinaatti 383g51kcal6.2g1.5g1.1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g658kcal22g13.2g55.8g12.6g
Valittu annoskoko504g329kcal11g6.6g27.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna252g165kcal5.5g3.3g14g3.2g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790