Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1239g1767kcal154.8g3.7g127g0g
Perunajauhot,rainbow1126g3649kcal1.1g912.2g1.1g15.8g
Sokeri 957g3885kcal0g956.3g0g0g
Leivinjauhe 28g50kcal1.5g10.6g0g0.1g
Mansikka 663g308kcal3.3g55.7g1.3g12.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g331g1291kcal0g324.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 663g272kcal6.6g27.2g5.3g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g22445kcal334.6g4580.4g269.4g106g
Valittu annoskoko5040g11223kcal167.3g2290.2g134.7g53g
Annoskoko puolitettuna2520g5611kcal83.7g1145.1g67.4g26.5g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386