Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2800g674kcal50.7g61.6g8.4g64.4g
Porkkana, keitetty, suolaa 840g279kcal5.3g47.5g1.7g21.8g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g700g840kcal23.8g25.2g70g0g
Polar 10% (Valio)700g1470kcal224g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g6525kcal607.6g268.6g300.2g172.4g
Valittu annoskoko5040g3263kcal303.8g134.3g150.1g86.2g
Annoskoko puolitettuna2520g1631kcal151.9g67.2g75.1g43.1g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229