Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino750g2550kcal172.5g397.5g27.7g45g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1200g780kcal156g24g3.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g315g132kcal30.9g1.3g0.3g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g75g20kcal1g3.6g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g10949kcal1176.8g852.8g303.6g91g
Valittu annoskoko5040g5475kcal588.4g426.4g151.8g45.5g
Annoskoko puolitettuna2520g2737kcal294.2g213.2g75.9g22.8g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930