NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe1680g5712kcal97.4g1209.6g45.4g105.8g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)2400g4320kcal264g132g312g0g
Rypsiöljy Eldorado80g662kcal0g0g73.6g0g
Margariini 60%, kultarypsi 80g426kcal0.1g0.2g48g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen800g264kcal26.4g39.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g22768kcal775.8g2762g958g211.6g
Valittu annoskoko5040g11384kcal387.9g1381g479g105.8g
Annoskoko puolitettuna2520g5692kcal194g690.5g239.5g52.9g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651