Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g240g65kcal3.1g11.5g0.2g4.1g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Pirkka luomu tomaattimurska2998g900kcal42g194.9g15g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g540g1187kcal124.1g5.4g75.6g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 600g1363kcal84g10.2g107.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Spagetti 420g1374kcal42.8g278.7g4.6g14.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g11351kcal599.4g1018.8g569.2g38.4g
Valittu annoskoko5040g5675kcal299.7g509.4g284.6g19.2g
Annoskoko puolitettuna2520g2838kcal149.9g254.7g142.3g9.6g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304