Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g1200g2616kcal117.6g482.4g21.6g100.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha960g1594kcal182.4g0g96g0g
Salsa medium (Rainbow)800g200kcal8.8g34.4g1.6g12g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g160g224kcal4.8g6.4g19.2g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman960g1920kcal211.2g9.6g105.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g13518kcal1063.4g1141.8g493.4g253.4g
Valittu annoskoko5040g6759kcal531.7g570.9g246.7g126.7g
Annoskoko puolitettuna2520g3380kcal265.9g285.5g123.4g63.4g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225