Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2334g493kcal28g79.4g4.7g49g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1401g2325kcal266.1g0g140.1g0g
Kananmuna kuoreton 514g733kcal64.2g1.5g52.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 467g1541kcal9.3g14g163.4g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g4.7g11kcal0.5g1.8g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi26g72kcal2.3g1.8g5.9g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g10500kcal748g223.8g735g107.6g
Valittu annoskoko5040g5250kcal374g111.9g367.5g53.8g
Annoskoko puolitettuna2520g2625kcal187g56g183.8g26.9g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.2g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398