Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1606g9638kcal385.5g106g867.4g0g
Voi 402g2913kcal4.8g1.6g326.5g0g
Liivatelehti, gelatiini1205g4205kcal1031.3g0g1.2g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g803g2731kcal24.1g24.1g281.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g803g2048kcal47.4g25.7g192g0g
Sitruunamehu, laimentamaton181g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 40g163kcal1.2g39g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g43472kcal2989.6g398.6g3336.4g0.4g
Valittu annoskoko5040g21736kcal1494.8g199.3g1668.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna2520g10868kcal747.4g99.7g834.1g0.1g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259678