Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g1400g1750kcal294g0g63g0g
Pekoni (Dulano)327g836kcal58.8g10.5g62.1g0g
Oliiviöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Porkkana 350g114kcal2.2g19.5g0.7g8.9g
Palsternakka 933g594kcal4.7g110.1g3.7g42g
Selleri, annos 50g350g49kcal3.5g10.5g0g0g
Paprika punainen 117g34kcal1.1g5.2g0.5g2.2g
Vesi1167g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g7792kcal737.4g345.2g354.8g118g
Valittu annoskoko5040g3896kcal368.7g172.6g177.4g59g
Annoskoko puolitettuna2520g1948kcal184.4g86.3g88.7g29.5g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067