Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 350g251kcal6.4g50.5g0.7g3.7g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g840g1092kcal168g0g50.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g875g2188kcal166.2g0.3g192.5g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä700g476kcal21.7g84g4.9g21g
Vesi, vesijohtovesi 2275g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g8012kcal724.6g269.6g497g49.4g
Valittu annoskoko5040g4006kcal362.3g134.8g248.5g24.7g
Annoskoko puolitettuna2520g2003kcal181.2g67.4g124.3g12.4g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049