Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1721g1445kcal18.9g314.9g6.9g31g
Canderel makeutusjauhe717g2753kcal20.8g667.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 394g563kcal49.3g1.2g40.4g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 22g153kcal0.1g0g17.2g0g
Margariini, flora kevyt 40 359g1348kcal0.7g19g143.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g143kcal0g35.5g0g0g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.5g0g0.2g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g359g251kcal7.2g11.8g18.6g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1398g4797kcal142.5g978.6g16.8g48.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g23031kcal482.8g4084g486.6g164.6g
Valittu annoskoko5040g11516kcal241.4g2042g243.3g82.3g
Annoskoko puolitettuna2520g5758kcal120.7g1021g121.7g41.2g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279917