Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2338g493kcal28.1g79.5g4.7g49.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g882g247kcal5.3g52.5g1.8g22.1g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)1120g2688kcal196g0g224g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit700g910kcal21g14g91g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g8677kcal500.8g292g643g142.4g
Valittu annoskoko5040g4338kcal250.4g146g321.5g71.2g
Annoskoko puolitettuna2520g2169kcal125.2g73g160.8g35.6g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996