Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 880g2881kcal89.7g584.3g9.7g29.5g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g960g1008kcal182.4g4.8g28.8g0g
Oliiviöljy 64g566kcal0g0g64g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g1000g800kcal15g67g50g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 480g603kcal52.8g1.2g43.3g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1600g480kcal73.6g30.4g4.8g25.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g12790kcal835.8g1393.6g401.8g112.4g
Valittu annoskoko5040g6395kcal417.9g696.8g200.9g56.2g
Annoskoko puolitettuna2520g3198kcal209g348.4g100.5g28.1g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180