Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g1334g1467kcal306.8g0g24g0g
Valkopippuri, annos 1g8g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g29g82kcal5.9g1.5g5.9g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1334g400kcal13.3g80g2.7g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g1201g396kcal33.6g64.8g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl67g600kcal0g0g66.7g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g600g96kcal12g8.4g1.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima200g780kcal58g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g7646kcal859.2g309.4g323.4g0.6g
Valittu annoskoko5040g3823kcal429.6g154.7g161.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna2520g1911kcal214.8g77.4g80.9g0.2g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953