Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1200g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g1600g640kcal24g72g32g40g
Sipuli 640g194kcal8g30.7g1.3g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g7412kcal685.4g265.4g396.2g118.6g
Valittu annoskoko5040g3706kcal342.7g132.7g198.1g59.3g
Annoskoko puolitettuna2520g1853kcal171.4g66.4g99.1g29.7g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262