Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton2880g3082kcal665.3g0g43.2g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)1440g2160kcal230.4g57.6g115.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)216g1555kcal0g0g172.8g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g317g1217kcal76g0g104.5g0g
Maustepippuri, annos 1g36g1.1kcal0g0g0.4g0g
Ruohosipuli 151g34kcal2.1g2.6g0.9g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g16097kcal1947.6g120.4g874g7.2g
Valittu annoskoko5040g8049kcal973.8g60.2g437g3.6g
Annoskoko puolitettuna2520g4024kcal486.9g30.1g218.5g1.8g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153