Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa140g24kcal0.6g3.5g0.8g1g
Lanttu 839g242kcal8.4g38.6g2.5g15.1g
Sipuli (kuorittu)466g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g466g131kcal2.8g27.7g0.9g11.7g
Punajuuri 933g358kcal9.3g64.3g1.9g23.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g51g128kcal3.1g4.4g10.8g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g466g699kcal83.9g0g42g0g
Maizena maissitärkkelys280g979kcal2.2g243.4g0g0g
Vesi1399g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g5374kcal232.8g808.6g119.6g118g
Valittu annoskoko5040g2687kcal116.4g404.3g59.8g59g
Annoskoko puolitettuna2520g1344kcal58.2g202.2g29.9g29.5g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162