Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 98g866kcal0g0g97.9g0g
Sipuli (kuorittu)297g80kcal3.9g14.3g0.6g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g420g118kcal2.5g25g0.8g10.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka140g15kcal1.5g1.5g0.3g1.4g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g1609g1561kcal112.6g209.2g8g93.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1749g525kcal17.5g104.9g3.5g17.5g
Makaroni, pasta 525g1717kcal53.5g348.4g5.8g17.6g
Pinaatti 175g23kcal2.8g0.7g0.5g2.3g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g9871kcal393g1417.2g235.2g296.6g
Valittu annoskoko5040g4935kcal196.5g708.6g117.6g148.3g
Annoskoko puolitettuna2520g2468kcal98.3g354.3g58.8g74.2g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284