Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 1575g5705kcal128g1244.3g8.8g26.8g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1575g2637kcal436.9g0.2g97.7g0g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)45g324kcal0.4g0.4g36g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Valkoviini kuiva 450g308kcal1.4g2.7g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g180g706kcal59.4g0g51.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)68g176kcal8.8g8.1g12.2g0.3g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g563g698kcal16.9g144g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g22193kcal1317.6g2851.2g506g72.6g
Valittu annoskoko5040g11097kcal658.8g1425.6g253g36.3g
Annoskoko puolitettuna2520g5548kcal329.4g712.8g126.5g18.2g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680