Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1678g466kcal20g68.1g3.4g35.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen671g134kcal4g25.5g2g9.4g
Kurkku, tuore559g56kcal3.4g9.5g0.6g3.9g
Päärynä kuorittu 1566g679kcal4.9g125.3g1.6g61.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki559g447kcal72.7g11.2g11.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g3685kcal210g479.2g51g219.2g
Valittu annoskoko5040g1843kcal105g239.6g25.5g109.6g
Annoskoko puolitettuna2520g921kcal52.5g119.8g12.8g54.8g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714