Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2000g560kcal12g119g4g50g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)400g220kcal76g16g16g2.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 400g1196kcal72g4.8g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10088g4307kcal333.2g305g261g111.6g
Valittu annoskoko5044g2154kcal166.6g152.5g130.5g55.8g
Annoskoko puolitettuna2522g1077kcal83.3g76.3g65.3g27.9g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536