Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali312g66kcal3.7g10.6g0.6g6.6g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Siirappi 19g57kcal0g13.9g0g0g
Riisi puuroutuva 13g46kcal0.8g10g0.1g0.3g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1010g969kcal53.8g72g51.2g14.8g
Valittu annoskoko505g485kcal26.9g36g25.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna253g242kcal13.5g18g12.8g3.7g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590