Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g281g48kcal5.3g5.9g0.6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g125g425kcal2.5g3.7g43.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g99g387kcal28.8g2g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1010g1719kcal73.2g23.2g146.2g0g
Valittu annoskoko505g859kcal36.6g11.6g73.1g0g
Annoskoko puolitettuna253g430kcal18.3g5.8g36.6g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931