Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 62g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g62g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 167g129kcal29.2g0g1.2g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g83g133kcal15g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1010g714kcal91.8g14.8g30.8g7.4g
Valittu annoskoko505g357kcal45.9g7.4g15.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna253g179kcal23g3.7g7.7g1.9g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895